Όροι και προϋποθέσεις

Η Alaellinika.com είναι μια επιχείρηση που παρέχει μια υπηρεσία σε άλλους οργανισμούς και ανθρώπους και ως επιχείρηση απαιτούμε να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται παρακάτω. Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις είναι ουσιώδεις για την αποτροπή οποιασδήποτε εκμετάλλευσης της επιχείρησής μας και ουσιαστικά για τον περιορισμό της ευθύνης όσο το δυνατόν περισσότερο διατηρώντας παράλληλα σαφή ιδιοκτησία περιεχομένου της επιχείρησής μας. Έχουμε το δικαίωμα να προσθέσουμε, να διαγράψουμε και / ή να τροποποιήσουμε αυτούς τους όρους ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση. Οποιεσδήποτε αλλαγές που γίνονται στο μέλλον στους όρους και τις προϋποθέσεις θα εμφανίζονται πάντα σε αυτή τη σελίδα. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις, έχουμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε ή να τερματίσουμε την πρόσβασή σας στο Alaellinika.com και / ή στον λογαριασμό σας που δημιουργήθηκε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Με την πρόσβαση στο Alaellinika.com, σημαίνει ότι έχετε διαβάσει και συμφωνήσετε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Eγγεγραμμένοι χρήστες

Αν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο Alaellinika.com, συμμορφώνεστε με τα εξής:

Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται για τη δημιουργία του λογαριασμού σας είναι αληθείς και ενημερωμένες
Εάν παρέχετε οποιεσδήποτε πληροφορίες που είναι αναληθείσες ή ελλιπείς, έχουμε το δικαίωμα να τερματίσουμε ή να αναστείλουμε τον λογαριασμό σας και να αρνηθούμε τη μελλοντική χρήση του ιστότοπου.
Είστε απόλυτα υπεύθυνοι για την εμπιστευτικότητα του κωδικού πρόσβασης σύνδεσης που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο Alaellinika.com και είστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε και όλες τις δραστηριότητες που προκύπτουν στο πλαίσιο του λογαριασμού σας ή των στοιχείων σύνδεσης.
Προτού δημιουργήσετε λογαριασμό στο Alaellinika.com, έχετε διαβάσει την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που είναι γραμμένη [εδώ] Κριτικές

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες της Alaellinika.com μπορούν να δημοσιεύουν σχόλια, σχόλια ή άλλες πληροφορίες σε διαφορετικά μέρη της ιστοσελίδας, εφόσον το περιεχόμενο της ανάρτησής σας είναι εντός νόμιμων δικαιωμάτων και δεν απειλεί άλλους. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τμήματα του ιστότοπου που σας επιτρέπουν να αφήνετε σχόλια ή σχόλια που περιέχουν την προώθηση οποιασδήποτε υπηρεσίας ή επιχείρησης ή να αφήσετε “spam” που περιέχει αλυσιδωτές επιστολές και οποιαδήποτε μορφή μαζικών αποστολών. Η Alaellinika.com έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί περιεχόμενο το οποίο βλέπουμε είναι επιθετικό ή δεν σχετίζεται με τους σκοπούς του δικτυακού μας τόπου.

Καταγγελίες πνευματικών δικαιωμάτων

Σεβόμαστε πλήρως την πνευματική ιδιοκτησία όλων των άλλων επιχειρήσεων και αν πιστεύετε ότι το έργο σας έχει αντιγραφεί ή κλαπεί με τη μορφή παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων, επικοινωνήστε μαζί μας με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στο κάτω μέρος της σελίδας.

Απορρήτου σας

Οι πληροφορίες της Alaellinika.com σχετικά με τη χρήση των πληροφοριών σας και τον τρόπο με τον οποίο προστατεύονται δημοσιεύονται στη σελίδα πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων που είναι γραμμένη [εδώ]. Σημειώστε ότι η επίσκεψη στο Alaellinika.com σημαίνει ότι έχετε διαβάσει και συμφωνήσει με τους όρους και τις προϋποθέσεις και την πολιτική απορρήτου.

Επικοινωνώντας μαζί μας

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις παρακάτω πληροφορίες.

alaellinika.com
4610 avenue du souvenir
Laval, Quebec H7w1c3
Canada